THP Happy Clean zuil

Brandschoon functioneel design

Rethink.

Ten tijde van een pandemie wassen we onze handen, dragen we mondkapjes en zijn we meer op hygiëne gefocust. Hoe regelen we een veilige werkplek voor iedereen? Want een apparaat dat er schoon uitziet kan zomaar een bron van besmetting blijken. Gelukkig houden virussen niet van UV-C licht. Happyclean gebruikt al UVC licht bij het ontsmetten van apparaten, maar hoe maak je deze desinfectiemethode minder arbeidsintensief en tijdrovend?

Design.

Bij Happyclean willen ze dat gebruikers zelf hun mobiele apparaten kunnen ontsmetten. Op elk gewenst moment.

  • Samen met de experts van THP Clean Professionals bedachten we een heel simpel proces om mobiele apparaten schoon te maken in een paar stappen.
  • Aluminium reflecteert bijna alle straling. We gebruiken aluminium voor de behuizing, maar ook meteen als reflector; twee vliegen in één klap. En voor een optimale ontsmetting pasten we de vorm van de lade aan. Daardoor verspreid het UV-C licht zich extra goed.
  • De ontsmettingslade bevat een strak gespannen UV-C doorlatende folie die de hardware goed positioneert ten opzichte van de lampen. Een betaalbaar en onbreekbaar alternatief voor het vaak gebruikte peperdure Quartz glas.
  • Door een slimme materiaalkeuze is de rood koperen handgreep antibacterieel. De greep ontsmet zichzelf volledig elk half uur. Zonder onderhoud.
  • De Happy Clean Zuil bestaat uit 20 lokaal en automatisch geproduceerde plaatdelen. Elk onderdeel kan eenvoudig worden vervangen en aangepast aan nieuwe wensen. Dat maakt het een toekomstbestendig ontwerp.
  • Je kunt verschillende modules stapelen tot een compacte totempaal. Zo kun je aan de zijkanten een dispenser monteren voor volledig recyclebare desinfectiedoekjes. Handig als je tegelijkertijd je handen wilt ontsmetten.
  • De totem is van twee kanten toegankelijk en kan zo in het midden van iedere ruimte geplaatst worden.
Change.

Met de Happy Clean Zuil behoort kruisbesmetting in het kantoor door mobiele apparaten tot het verleden. Door de zuil kunnen mensen hun mobiele apparaten eenvoudig in 30 seconden desinfecteren. Bijvoorbeeld bij binnenkomst of gewoon naast het koffieapparaat.

Wil je meer weten over ons en onze aanpak?